Kurt Baggen - Rusthuiscomplex Aarschot

Hooyberghs Algemene Bouwonderneming is een gerenommeerd bouwbedrijf in de Antwerpse Kempen. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de bouw van openbare gebouwen, hecht veel belang aan engagement, integriteit en vakmanschap en opteert voor partners die dezelfde waarden hanteren. Een voorwaarde die GJM Daktechniek met plezier vervult.
Kurt Baggen: “We werken graag samen met GJM Daktechniek, omdat het een betrouwbare partner is. Ze voeren veel projecten voor ons uit en we zijn altijd tevreden over het resultaat. Onlangs hebben ze voor ons het dak van een rusthuiscomplex in Aarschot gemaakt en dat is heel vlot verlopen. Het is een professioneel team die niet alleen hun job naar behoren doet, maar ook technische ondersteuning biedt en advies geeft. Problemen lossen ze snel en kordaat op en ze respecteren gemaakte afspraken en deadlines. Dat is in deze sector geen vanzelfsprekendheid.”
“Ger Meurkens is de zaakvoerder van GJM Daktechniek, hij maakt de planning op en volgt de uitvoeringen op de werf. Dat maakt dat we vaak rechtstreeks met de bedrijfsleider communiceren. Een voordeel, want korte communicatielijnen verzekeren een vlotte samenwerking. Daardoor is Ger altijd perfect op de hoogte van de lopende projecten en kan hij flexibel omspringen met de planning. Wanneer er verschuivingen nodig zijn om een bepaalde deadline te halen, is dat nooit een probleem. Die flexibiliteit geeft GJM Daktechniek een meerwaarde.”